Puncte de atractie

38 km 51 minute
Paltinis

Statiunea turistica Paltinis, aflata pe versantul nord-estic al Muntilor Cindrel, la numai 32 km distanta de Municipiul Sibiu, este cea mai veche statiune situata la cea mai mare altitudine (1442 m) din Romania si dispune de oferte de cazare in hoteluri sau vile si mijloace de transport pe cablu.

15.8km 22 minute
Valea Sadului
Râu Sadului este o comună în județul Sibiu, Transilvania, România, la poalele Munților Cindrel, la 30 km sud de capitala județului Sibiu, în zona etnografică Mărginimea Sibiului. Este compus dintr-un singur sat, Râu Sadului.
14.6km 19 minute
Muzeul Astra Sibiu
Complexul Muzeal Național „ASTRA” este un complex muzeal din Sibiu, România, care reunește sub aceeași autoritate patru muzee de etnologie și civilizație din oraș, o serie de laboratoare de conservare și cercetare, precum și un centru de documentare.
10.7km 17 minute
Centru de echitatie Ecvestru
La numai 6 km de Sibiu înspre Valcea-Brasov, în anul 2014 am deschis porțile unui centru ecvestru pentru toți iubitorii de cai. Clubul dispune de un grajd întins pe o suprafață de 726 mp, amenajat cu 41 de boxe cu dotări moderne, 2 spații de spălat caii interioare și 2 spații de spălat exterioare prevăzute cu apă caldă, dar și un uscator.
3.4 km 5 minute
Muzeul Energetic Sadu I
Cea mai veche centrală hidroelectrică de pe teritoriul actual al României a fost dată în funcțiune în 1896 la Sadu, pentru a asigura necesarul de curent electric pentru Sibiu și Cisnădie. Centrala Sadu I a fost construită pe baza documentațiilor întocmite de Oskar von Miller.
8.5 km 13 minute
Cetatea Cisnadioara

Localitatea este cunoscută pentru organizarea de evenimente culturale (spectacole, concerte, expoziții), dar și pentru atracțiile sale turistice (frumuseți naturale, monumente de mare însemnătate istorică). În Cisnădioara se află o bazilică în stil romanic din a doua jumătate a secolului al XII-lea și cea mai veche orgă cu tuburi din România în stare funcțională (începutul secolului al XVIII-lea).

Drumetii pe Vf.Magura

Traseul 12 Triunghi Roșu face legătura între Cisnădie și Vârful Măgura (1307 m), peste Muchia Vânătorului. Vf. Măgura este cel mai înalt punct din zona estică a crestei Munților Cindrel (Cibinului) și oferă o panoramă spre Valea Sadului și dealurile înconjurătoare

Trasee motocicleta, ATV, bicicleta

Va putem oferi aceste servicii la cerere, contra cost.